تبلیغات
شیمی دبیرستان

شیمی دبیرستان
اخبار و اطلاعات و تاز ه ها از گروه شیمی منطقه 1 تهران  
ابر برچسب ها

با توجه به ۲۰ نمره ای شدن دروس پیش دانشگاهی در سال جاری،بارم بندی درس شیمی پیش دانشگاهی،که از سوی دفتر متوسطه نظری ارسال شده است، به شرح زیر تقدیم می شود:

پایانی اول

نمره

پایانی دوم

نمره

فصل اول

۸

فصل اول

۲/۵

فصل دوم

۸

فصل دوم

۲/۵

فصل سوم (تا انتهای صفحه ۶۰)

۴

فصل سوم

۷

---------

---

فصل چهارم

۸

جمع

۲۰

 جمع

۲۰


برای دریافت بارم بندی دروس شیمی اول تا سوم متوسطه در سال

تحصیلی ۹۱-۹۰ اینجا کلیک کنید.

منبع: وبلاگ دبیرخانه شیمی کشوری




طبقه بندی: خبر،
[ یکشنبه 17 اردیبهشت 1391 ] [ 02:59 ب.ظ ] [ گروه شیمی منطقه 1 ]
واکنش فلزات ،با  اسید ها و برخی نمک ها و ... را به صورت آنلاین ببینید. کلیک کنید


طبقه بندی: معرفی سایت، آزمایشگاه،
[ جمعه 8 اردیبهشت 1391 ] [ 03:08 ب.ظ ] [ گروه شیمی منطقه 1 ]

اسامی دانش آموزان منطقه یک برگزیده مرحله دوم مسابقات آزمایشگاهی

1- سعید زارعی - علامه حلی 3

2- نسیبه قلندری - فرزانگان 2

3- مریم مهران - ابوریحان

ضمن تبریک و تشكر از زحمات دانش آموزان و همكاران محترم ، به اطلاع می رساند مرحله سوم مسابقات آـزمایشگاهی به صورت سوالات تشریحی و عملی از کتاب های شیمی کلیه پایه ها ،در روز سه شنبه 91/2/19 برگزار می شود.

 

 برای دریافت نمونه سوالات مسابقات آزمایشگاهی اینجا کلیک کنید.




طبقه بندی: مسابقات، خبر،
[ سه شنبه 5 اردیبهشت 1391 ] [ 11:26 ق.ظ ] [ گروه شیمی منطقه 1 ]



طبقه بندی: آموزشی،
[ یکشنبه 3 اردیبهشت 1391 ] [ 02:58 ب.ظ ] [ گروه شیمی منطقه 1 ]
graphic
خواص کولیگاتیو هیچ ربطی به برهم کنش میان مولکول های حلال و حل شونده ندارد بلکه با آنتروپی مرتبط است. هر
حلال خالص ، آنتروپی معینی دارد که با تبخیر شدن ، افزایش می یابد. چنانچه به این حلال خالص جسم حل شونده ای را بیفزاییم به دلیل سهم جداگانه ای که جسم حل شونده در افزایش آنتروپی حلال دارد آنتروپی محلول نسبت به حلال خالص افزایش می یابد و محلول حاصل تمایل کم تری به بخارشدن ، برای افزایش مجدد آنتروپی از خود نشان می دهد. یعنی برای این کار باید دمای محلول را افزایش داد تا مجددا تعادلی میان حلال خالص و حلال موجود در محلول برقرار شود؛ به این ترتیب نقطه جوش در اثر افزایش جسم حل شونده به دلیل کاهش فشار بخار حلال در محلول ، افزایش می یابد؛ به همین ترتیب می توان گفت که نقطه انجماد حلال در محلول نسبت به حلال خالص کاهش می یابد زیرا آنتروپی حلال در محلول بیش از حلال خالص است. پس برای برقراری تعادل میان این دو باید آنتروپی حلال در محلول را از طریق سرد کردن به مقدار آن در حلال خالص رساند و به این ترتیب نقطه انجماد کاهش می یابد.




 برگرفته از کتاب شیمی فیزیک دکتر علی اکبر سالاری

باز هم در مورد خواص کولیگاتیو !کلیک کنید






طبقه بندی: آموزشی،
[ جمعه 1 اردیبهشت 1391 ] [ 09:07 ب.ظ ] [ گروه شیمی منطقه 1 ]
.: Weblog Themes By MihanSkin :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ برای توزیع یکپارچه اخبار و اطلاعات و تازه های شیمی در بین دانش آموزان منطقه ایجاد شده است.
آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :